Lady Stella med slavetøs

Om Lady Stella

Jeg tager din vilje med til kanten – tipper dig til du føler du falder, holder dig langt fra og dog tæt på – mens jeg nyder frygten/nydelsen i dine øjne fører jeg dig ind i mit univers – mine lyster – mine behov – blandet med det du tror du vil – jeg smager på din frygt mens jeg overvejer om er min tid værd at bruge på dig – dog er et altid sikkert : sammen lander vi trygt, godt og sikkert …

Jeg er baggårdskatten med de lange klør – forførende lokkende øjne og sensuelle bevægelser – jeg hvæser og kradser – jeg skyr ryg hvis jeg fornemmer du modsætter dig mine lyster og krav – som en ægte baggårdskat er jeg smilende og lokkende og på samme tid sky og reserveret .

Jeg elsker at lade mine søde gyldne dråber regne ned over dig – jeg lader gerne mit opkast falde ned i din mund – måske må du smage mit lækre bløde scat …

Jeg elsker lyden når en af mine mange piske rammer en uslings krop – mine sadiske tendenser er en nydelse jeg gerne udlever sammen med dig …

Min tøj og sko / støvle garderobe er stor og indeholder bla :

  • lak og læderstøvler
  • diverse stiletter
  • ridestøvler
  • forskellige gummistøvler
  • regntøj i farver
  • lak og læder tøj
  • bukser, kjoler, dragter
  • tennis sokker
  • diverse strømer